Afhalen & Verzenden

Wat is de levertijd?

Wanneer u uw bestelling plaatst voor 15.00 uur wordt deze dezelfde dag verwerkt en verzonden en de volgende werkdag bij u aangeboden, als het product op voorraad is. U ziet een indicatie van deze levertijd op de productpagina's. U ontvangt een bericht van ons wanneer de levertijd voor uw bestelling anders is.

 

Spoedbestelling?

Heeft u uw bestelling met spoed nodig? Bel met onze klantenservice (075 - 750 3600) en vraag naar de mogelijkheden. Op de website kunt u tijdens het afrekenen kiezen voor gegarandeeerde aflevering voor 9.00u of voor 12.00u. Vaak kunnen bestellingen ook op zaterdag bezorgd worden, neemt u hiervoor contact met ons op!

 

Gratis verzending?

Er worden GEEN VERZENDKOSTEN gerekend voor orders binnen Nederland met een orderwaarde boven € 50,00.

Hieronder vindt u een volledig overzicht van onze verzendkosten:

 

Verzending naar:

          

Verzendkosten   

Nederland onder € 50,-    > € 5,99
Nederland vanaf € 50,-    >  GRATIS VERZENDING
     
België    > € 7,99
Duitsland    > € 9,99 
     
Rest van Europa    > Kortingstarief UPS
Buiten Europa    > Kortingstarief UPS

Alle genoemde bedragen excl. btw.
 

Verzendwijze?

Uw bestelling wordt via UPS geleverd en er wordt een handtekening voor ontvangst gevraagd. Wij bieden u de mogelijkheid om zelf de status van uw verzonden order te traceren. Ga hiervoor naar Mijn Account -> Mijn Bestellingen -> Bestelling bekijken. Meer informatie over UPS vindt u op www.UPS.com

 

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Na overleg met onze klantenservice (075 - 750 3600) is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen in onze winkel te Wormerveer.

Adres:
Industrieel Klimmen BV
Vrijheidweg 35
1521 RP Wormerveer
Nederland