• Grote shop voor en door vakmensen
    Voor 15:00u besteld, morgen in huis
  • Trainingen vlakbij Amsterdam
    GWO gecertificeerd, flexibel plannen
  • Keuring ook op uw locatie
    Valbeveiliging, NEN2484, NEN3140

Merken & Catalogi

Industrieel Klimmen levert de producten van een groot aantal merken. Wij hebben een aantal van deze merken toegelicht. In deze toelichting kunt u ook de catalogi vinden van het betreffende merk.
Wij leveren ook het volledige assortiment van: Edelrid, Leatherman, CMC rescue, Ortlieb, Spiroll, OX-ON, Ferno, 3M, Unger, Towa, Alpine, Weaver, Skedco, Samson, Cousin, Stein, Keiler, Lyon en Rock Exotica.

Petzl’s Roots liggen in de wens van de oprichters een passie te dienen: Sinds het begin is de missie van het bedrijf constant gebleven: om praktische oplossingen te bieden die mensen in staat stellen vooruitgang te boeken. Petzl blijft producten uit vinden en oplossing aandragen waarmee zowel de sportliefhebbers als professionele klimmer veilig mee geholpen worden.

Harken Industrial is een divisie van Harken, Inc . Zij ontwerpen en produceren al meer dan 40 jaar een breed scala aan high-end, materiaal-handling apparatuur. Sterke, lichtgewicht producten van lage wrijving. Lieren, katrollen, lineaire beweging, tracking en rolsystemen van aluminium, roestvrij staal of titanium.

Beal is een klein familie bedrijf met 45 personen in dienst, gelegen in Vienne, in het Franse departement Isère. Ondanks zijn bescheiden omvang,  kwalificeert Beal zich als ‘s werelds grootste fabrikant op het gebied van klim en veiligheid touwen.

Skalt ontwerpt valbeveiliging in samenwerking met de werknemers op de hoogte. Dit resulteert in een reeks innovatieve valbeveiliging, waarmee elke klus op hoogte kan worden beveiligd.

Heightec producten zijn moderne, innovatieve en eenvoudig te gebruiken producten, met een superieure kracht en een verhoogde duurzaamheid. Onze apparatuur is ontworpen voor de maximale ondersteuning en tegelijkertijd zo licht, comfortabel en onopvallend mogelijk.

DMM maken sinds 1981 hoogstaande kwaliteit producten. Het bedrijf is reeds 30 jaar onafgebroken hard aan het werken in combinatie met het doen van investeringen in de productie en het  ontwerpen van veilig werken op hoogte producten. Om zo haar positie als marktleider veilig te stellen.

Capital Safety is de wereldmarktleider op het gebied van valbeveiliging. Onder de merken DBI-SALA en PROTECTA presenteren zij een uiterst volledige lijn artikelen. Materiaal van Capital Safety is uiterst degelijk gebouwd en veelal voorzien van zowel de Europese EN-normering als de Amerikaanse ANSI-normering. Hierdoor is hun materiaal bij uitstek geschikt voor partijen die wereldwijd opereren.

Het Duitse merk Skylotec is zowel een pionier als een perfectionist waar het om valbeveiliging gaat. Alle materialen zijn erg duurzaam, innovatief en veilig gefabriceerd. Zo heeft Skylotec de Milan-serie centrifugaalapparaten in zijn assortiment. Deze indrukwekkende reddingsapparaten zijn een begrip in de windsector vanwegen hun gebruiksgemak. De meeste materialen worden op bestelling gefabriceerd, net over de grens, in het Duitse Neuwied.

ISC produceert in Wales veel veiligiheidshardware. Wanneer het gaat om karabiners van grote sterkte, in RVS uitgevoerd, of met een vierdubbele automatische sluiting, dan bent u bij ISC aan het goede adres. Daarnaast is ISC de Europese importeur van het Amerikaanse Climbtech.