Merken en Catalogi

 

Industrieel Klimmen levert de producten van een groot aantal merken. Wij hebben een aantal van deze merken toegelicht. In deze toelichting kunt u ook de catalogi vinden van het betreffende merk.
Wij leveren ook het volledige assortiment van: Edelrid, Leatherman, CMC rescue, Ortlieb, Spiroll, OX-ON, Ferno, 3M, Unger, Towa, Alpine, Weaver, Skedco, Samson, Cousin, Stein, Keiler, Lyon en Rock Exotica.

Merken uitgelicht: 

 

 

 

 

 

 

 

 

Petzl 

 

Petzl's Roots liggen in de wens van de oprichters een passie te dienen: Sinds het begin is de missie van het bedrijf constant gebleven: om praktische oplossingen te bieden die mensen in staat stellen vooruitgang te boeken. Petzl blijft producten uit vinden en oplossing aandragen waarmee zowel de sportliefhebbers als professionele klimmer veilig mee geholpen worden.

 

Harken Logo

 

 

Harken Industrial is een divisie van Harken, Inc . Zij ontwerpen en produceren al meer dan 40 jaar een breed scala aan high-end, materiaal-handling apparatuur. Sterke, lichtgewicht producten van lage wrijving. Lieren, katrollen, lineaire beweging, tracking en rolsystemen van aluminium, roestvrij staal of titanium. 

 

Beal Logo

 

 

Beal is een klein familie bedrijf met 45 personen in dienst, gelegen in Vienne, in het Franse departement Isère. Ondanks zijn bescheiden omvang,  kwalificeert Beal zich als 's werelds grootste fabrikant op het gebied van klim en veiligheid touwen.

 

Catalogus PetzlDownload de Petzl Professional 2018 catalogus   Catalogus HarkenDownload de Harken industrial 2018 catalogus   Catalogus BealDownload de Beal 2017 catalogus

 

 

 

 

 

 

 

 

 Skalt Logo

 

 

Skalt ontwerpt valbeveiliging in samenwerking met de werknemers op de hoogte. Dit resulteert in een reeks innovatieve valbeveiliging, waarmee elke klus op hoogte kan worden beveiligd.

 

 

 Heightec Logo

 

 

Heightec producten zijn moderne, innovatieve en eenvoudig te gebruiken producten, met een superieure kracht en een verhoogde duurzaamheid. Onze apparatuur is ontworpen voor de maximale ondersteuning en tegelijkertijd zo licht, comfortabel en onopvallend mogelijk.

 

 

 DMM Logo

 

 

DMM maken sinds 1981 hoogstaande kwaliteit producten. Het bedrijf is reeds 30 jaar onafgebroken hard aan het werken in combinatie met het doen van investeringen in de productie en het  ontwerpen van veilig werken op hoogte producten. Om zo haar positie als marktleider veilig te stellen.

 

 
Catalogus SkaltDownload de Skalt 2015 catalogus  

Catalogus HeightecDownload de Heightec 2017 catalogus

 

Catalogus DMM Download de DMM Professional 2015 catalogus

Catalogus DMM TreecareDownload de DMM Treecare 2011 catalogus

 

 

 

 

 

 

 

 

Logo Capital Safety

 

 

Capital Safety is de wereldmarktleider op het gebied van valbeveiliging. Onder de merken DBI-SALA en PROTECTA presenteren zij een uiterst volledige lijn artikelen. Materiaal van Capital Safety is uiterst degelijk gebouwd en veelal voorzien van zowel de Europese EN-normering als de Amerikaanse ANSI-normering. Hierdoor is hun materiaal bij uitstek geschikt voor partijen die wereldwijd opereren.

 

 

Logo Skylotec

 

 

Het Duitse merk Skylotec is zowel een pionier als een perfectionist waar het om valbeveiliging gaat. Alle materialen zijn erg duurzaam, innovatief en veilig gefabriceerd. Zo heeft Skylotec de Milan-serie centrifugaalapparaten in zijn assortiment. Deze indrukwekkende reddingsapparaten zijn een begrip in de windsector vanwegen hun gebruiksgemak. De meeste materialen worden op bestelling gefabriceerd, net over de grens, in het Duitse Neuwied.

 

 

Logo ISC

 

 

ISC produceert in Wales veel veiligiheidshardware. Wanneer het gaat om karabiners van grote sterkte, in RVS uitgevoerd, of met een vierdubbele automatische sluiting, dan bent u bij ISC aan het goede adres. Daarnaast is ISC de Europese importeur van het Amerikaanse Climbtech.

 

 

Catalogus Capital SafetyDownload de Capital safety 3M DBI-SALA 2017 catalogus

Catalogus Capital SafetyDownload de Capital safety Python catalogus

 

Catalogus Kong WorkDownload de Skylotec 2017 catalogus

 

  Catalogus ISCDownload de ISC 2016 catalogus