Privacyverklaring Industrieel Klimmen

Welke gegevens?
Wij verwerken de gegevens die u op de website ingeeft bij het plaatsen van een bestelling, aanmaken van een account of aanvragen van een training. Het gaat om:

Plaatsen bestelling of aanmaken account

Aanvragen van een training

Titel en naam

Naam contactpersoon

Bedrijfsnaam

E-mailadres contactpersoon

Adresgegevens

Bedrijfsnaam

E-mailadres

Adresgegevens bedrijf

Telefoonnummer

Telefoonnummer bedrijf

BTW-nummer

Naam contactpersoon facturatie

 

Facturatie e-mailadres

 

Namen deelnemers

 

Geboortedatum deelnemers

 

Winda ID deelnemers


Website
Wij gebruiken Google analytics om de website te optimaliseren en dus uw gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Google analytics verzamelt hiervoor algemene gebruikersstatistieken.

Ons doel, uw rechten
Wij gebruiken deze gegevens om onze overeenkomst voor te bereiden en uit te kunnen voeren. U kunt deze gegevens inzien, wijzigen, overdragen en laten verwijderen als u dat wilt. U kunt ons daarvoor een mail sturen:
info@industrieelklimmen.nl. U bent natuurlijk niet verplicht om ons uw gegevens te overhandigen. Het zou kunnen dat wij, bij gedeeltelijke of gehele onthouding van de benodigde gegevens, u onze dienstverlening niet (geheel) kunnen bieden.

Cookies etc.
Bij het bezoek aan onze website wordt er een klein bestandje op uw computer geplaatst; een cookie. Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies. Functionele cookies zorgen ervoor dat de site goed werkt. Met analytische cookies Krijgen we inzicht in hoe u gebruik maakt van de website. Deze gebruiken we om de website en dus uw gebruikerservaring te kunnen verbeteren.

Derden
Bij het uitvoeren van onze overeenkomst krijgen wij hulp van door ons geselecteerde derden. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van een financieel administratiesysteem voor het verwerken van uw order en onze koeriersdienst ontvangt adresgegevens om het pakketje af te leveren op de bestemming. We hebben met deze derden afgesproken dat de gegevens alleen gebruikt mogen worden voor eerdergenoemde doeleinden. Ofwel met een verwerkersovereenkomst, ofwel een aansluitend privacybeleid. Zij gebruiken deze gegevens dus alleen om ondersteuning te bieden in het voorbereiden of uitvoeren van de overeenkomst die we hebben gemaakt.
Wij geven persoonlijke gegevens vrij als we door de wet daartoe verplicht worden gesteld. Verder zal Industrieel Klimmen uw gegevens, zonder uw voorafgaande toestemming, niet aan derden verstrekken voor andere doeleinden dan eerder genoemd zijn in dit privacybeleid.

Bewaartermijn
Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om onze overeenkomst na te leven en te voldoen aan de wettelijke bewaartermijnen van bepaalde gegevens.

Bescherming gegevens
Wij hebben maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen middels verschillende technieken. U kunt hierbij denken aan wachtwoorden voor toegangscontrole en beveiliging van netwerkverbindingen dmv. een SSL-certificaat.

Vragen, verzoeken of feedback?
Industrieel Klimmen B.V.
T.a.v. klantenservice
Vrijheidweg 35
1521RP Wormerveer
Telefoon: 075 – 750 3600
info@industrieelklimmen.nl

 

Autoriteit persoonsgegevens
We hopen dat u in eerste instantie contact met ons opneemt, mocht u een klacht hebben. Mochten we geen passende oplossing vinden, dan kunt u contact opnemen met
de autoriteit persoonsgegevens:
Autoriteit persoonsgegevens
Bezuidenhoutseweg 30
2594 AV Den Haag
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/