• Grote shop voor en door vakmensen
    Voor 15:00u besteld, morgen in huis
  • Trainingen vlakbij Amsterdam
    GWO gecertificeerd, flexibel plannen
  • Keuring ook op uw locatie
    Valbeveiliging, NEN2484, NEN3140

Privacyverklaring

Wij zijn zeer gesteld op onze klanten en wij gaan daarom zorgvuldig om met uw gegevens. Deze gegevens gebruiken we uitsluitend voor onze dienstverlening aan u. We zullen nooit zonder uw toestemming uw gegevens aan derden verstrekken.

U bestelt bij ons dus met een gerust hart!

Welke gegevens?

Wij verwerken de gegevens die u op de website ingeeft bij het plaatsen van een bestelling, aanmaken van een account of aanvragen van een training. Het gaat om:

Plaatsen bestelling of aanmaken account Aanvragen van een training
Titel en naam Naam contactpersoon
Bedrijfsnaam E-mailadres contactpersoon
Adresgegevens Bedrijfsnaam
E-mailadres Adresgegevens bedrijf
Telefoonnummer Telefoonnummer bedrijf
BTW-nummer Naam contactpersoon facturatie
Facturatie e-mailadres
Namen deelnemers
Geboortedatum deelnemers
Winda ID deelnemers

Website

Wij gebruiken Google analytics om de website te optimaliseren en dus uw gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Google analytics verzamelt hiervoor algemene gebruikersstatistieken.

Ons doel, uw rechten

Wij gebruiken deze gegevens om onze overeenkomst voor te bereiden en uit te kunnen voeren. U kunt deze gegevens inzien, wijzigen, overdragen en laten verwijderen als u dat wilt. U kunt ons daarvoor een mail sturen: info@industrieelklimmen.nl. U bent natuurlijk niet verplicht om ons uw gegevens te overhandigen. Het zou kunnen dat wij, bij gedeeltelijke of gehele onthouding van de benodigde gegevens, u onze dienstverlening niet (geheel) kunnen bieden.

Cookies etc.

Bij het bezoek aan onze website wordt er een klein bestandje op uw computer geplaatst; een cookie. Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies. Functionele cookies zorgen ervoor dat de site goed werkt. Met analytische cookies Krijgen we inzicht in hoe u gebruik maakt van de website. Deze gebruiken we om de website en dus uw gebruikerservaring te kunnen verbeteren.

Derden

Bij het uitvoeren van onze overeenkomst krijgen wij hulp van door ons geselecteerde derden. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van een financieel administratiesysteem voor het verwerken van uw order en onze koeriersdienst ontvangt adresgegevens om het pakketje af te leveren op de bestemming. We hebben met deze derden afgesproken dat de gegevens alleen gebruikt mogen worden voor eerdergenoemde doeleinden. Ofwel met een verwerkersovereenkomst, ofwel een aansluitend privacybeleid. Zij gebruiken deze gegevens dus alleen om ondersteuning te bieden in het voorbereiden of uitvoeren van de overeenkomst die we hebben gemaakt.
Wij geven persoonlijke gegevens vrij als we door de wet daartoe verplicht worden gesteld. Verder zal Industrieel Klimmen uw gegevens, zonder uw voorafgaande toestemming, niet aan derden verstrekken voor andere doeleinden dan eerder genoemd zijn in dit privacybeleid.

Bewaartermijn

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om onze overeenkomst na te leven en te voldoen aan de wettelijke bewaartermijnen van bepaalde gegevens.

Bescherming gegevens

Wij hebben maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen middels verschillende technieken. U kunt hierbij denken aan wachtwoorden voor toegangscontrole en beveiliging van netwerkverbindingen dmv. een SSL-certificaat.

Vragen, verzoeken of feedback?

Industrieel Klimmen B.V.
T.a.v. klantenservice
Vrijheidweg 35
1521RP Wormerveer
Telefoon: 075 – 750 3600
E-mail: info@industrieelklimmen.nl

Autoriteit persoonsgegevens

We hopen dat u in eerste instantie contact met ons opneemt, mocht u een klacht hebben. Mochten we geen passende oplossing vinden, dan kunt u contact opnemen met
de autoriteit persoonsgegevens:
Autoriteit persoonsgegevens
Bezuidenhoutseweg 30
2594 AV Den Haag
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/