Ons team

Robert PetersRobert Peters

Eigenaar / directeur

Robert houdt van duidelijkheid en overzicht. Heldere communicatie, een duidelijk stappenplan en doen wat je afspreekt. Door jarenlange ervaring in de industrie kan hij zich goed verplaatsen in de situatie van onze klanten. Robert helpt mensen graag verder naar duurzame oplossingen.

 

Achtergrond
HBO Technische Natuurkunde
IRATA Level 2 Rope Access Technician
Ontwikkeling van trainingen
Master Parachute Rigger
Niels Commandeur

 

Niels Commandeur
Verkoop / Training

Niels krijgt u vaak als eerste aan de telefoon. Hij weet (bijna) alles van onze producten en daarnaast geeft en ontwikkelt hij trainingen.
In zijn vrije tijd klimt Niels graag en is hij geeft cursussen en leidt insturcteurs op voor de NKBV.

 

Achtergrond
CIOS Haarlem Buitensport Sport- en Bewegingscoördinator
HBO Sport, Management & Ondernemen
NKBV Sportkliminstructeur Indoor Voorklimmen
NKBV Sportklimbegeleider Outdoor
NOC*NSF Praktijkbegeleider

Lian Bakx

 

Lian Bakx
Bestellingen / Facilitaire ondersteuning

Lian is te vinden in het magazijn voor het afhandelen van alle bestellingen. Ook voert ze facilitaire en administratieve werkzaamheden uit. Ze werkt met veel plezier voor Industrieel Klimmen, omdat ze op veel verschillende vlakken ingezet wordt en haar werkzaamheden daardoor heel gevarieerd zijn. Daarnaast houd zij van sportklimmen, wat de bedrijvigheid om haar heen dus heel interessant maakt.
 

Achtergrond
HBO Creatieve Therapie

Michael

 

Michael Verhage
Training

Michael is onze nieuwste aanwinst in het team. Hij is onze vaste trainer en kan in deze functie zijn passie voor werken op hoogte overbrengen aan anderen. Als Michael geen training aan het geven is, is hij ergens in het gebouw klussen aan het uitvoeren. Hij is namelijk ook nog eens erg handig!
 

Achtergrond
IRATA Level 1 Rope Access Technician

   
 


Freelancers
Training / Technici


Naast bovenstaande vaste medewerkers beschikken wij over een aantal (freelance-) trainers en een flink bestand aan ervaren, gespecialiseerde en gecertificeerde rope access technici. Afhankelijk van uw exacte wensen kunnen wij deze mensen op ieder moment flexibel inzetten.