• Webshop én winkel met testcenter
    Bestel voor maandag 15u, dinsdag in huis
  • Trainingen vlakbij Amsterdam
    IRATA & GWO gecertificeerd, flexibel plannen
  • Keuring ook bij jou op locatie
    Valbeveiliging, ladders en trappen, NEN3140

Veelgestelde vragen

Als jouw order verzonden is, vind je in de bevestigingsmail ook je track & trace informatie. In de orderbevestiging die je via de mail hebt ontvangen kan je terugvinden of de bestelde artikelen voorradig zijn of dat er een langere levertijd is. Indien een deel van jouw order niet op voorraad is, zullen wij maximaal 5 werkdagen wachten met het verzenden van de order tot deze compleet is. Mocht dit langer duren dan 5 werkdagen dan nemen wij contact met je op over een mogelijke deellevering.

Voor het beheer van je PBM’s maken wij gebruik van het online keuringssysteem Syndustry. Wanneer je materialen bij ons aanschaft ontvang je automatisch een account voor dit keuringssysteem. Met dit account kan je onder andere jouw keuringscertificaten downloaden in PDF.
Klik hier om direct in te loggen.

Jouw trainingscertificaat ontvang je na afloop van de training op papier. Vervolgens krijgen jij en de contactpersoon van jouw bedrijf een mail dat het digitale certificaat klaar staat in ons customer portal. In deze mail staan instructies hoe je kunt inloggen op het customer portal.

Ja, meestal kan dat. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: info@industrieelklimmen.nl of 075 – 750 3600. Als er speciaal voor jou iets besteld is of je order reeds verzonden is, dan kan deze niet meer worden geannuleerd. Je kan je bestelling in dat geval naar ons retourneren en in de meeste gevallen je geld terug ontvangen.

Wij verwerken ontvangen retourartikelen binnen 2 werkdagen. Indien van toepassing ontvangt je binnen 10 werkdagen na verwerking het aankoopbedrag retour op jouw rekening.

Mijn vraag staat er niet bij.

Je kunt altijd een mail sturen naar info@industrieelklimmen.nl. Doorgaans behandelen wij deze dezelfde dag. Verder zijn wij telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 17:00 op telefoonnummer 075 – 750 3600.