• Webshop én winkel met testcenter
    Bestel vandaag voor 15u, maandag in huis
  • Trainingen vlakbij Amsterdam
    IRATA & GWO gecertificeerd, flexibel plannen
  • Keuring ook bij jou op locatie
    Valbeveiliging, ladders en trappen, NEN3140

Veelgestelde Vragen

Als uw order verzonden is, vindt u in de bevestigingsmail ook uw track & trace informatie. In de orderbevestiging die u via de mail heeft ontvangen kunt u terugvinden of de bestelde artikelen voorradig zijn of dat er een langere levertijd is. Indien een deel van uw order niet op voorraad is zullen wij maximaal 5 werkdagen wachten met het verzenden van de order tot deze compleet is. Mocht dit langer duren dan 5 werkdagen dan nemen wij contact met u op over een mogelijke deellevering.

Voor het beheer van uw PBM’s maken wij gebruik van het online keuringssysteem Syndustry. Wanneer u materialen bij ons aanschaft ontvangt u automatisch een account voor dit keuringssysteem. Met dit account kunt u onder andere uw keuringscrtificaten downloaden in PDF.
Klik hier om direct in te loggen.

Uw trainingscertificaat ontvangt u na afloop van de training op papier. Vervolgens krijgt u of de contactpersoon van uw bedrijf een mail met het digitale certificaat.

Ja, meestal kan dat. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: info@industrieelklimmen.nl of 075 – 750 3600. Als er speciaal voor u iets besteld is of uw order reeds verzonden is, dan kan deze niet meer worden geannuleerd. U kunt uw bestelling in dat geval naar ons retourneren en in de meeste gevallen uw geld terug ontvangen.

Wij verwerken ontvangen retourartikelen binnen 2 werkdagen. Indien van toepassing ontvangt u binnen 10 werkdagen na verwerking het aankoopbedrag retour op uw rekening.

Mijn vraag staat er niet bij.

U kunt altijd een mail sturen naar info@industrieelklimmen.nl. Doorgaans behandelen wij deze dezelfde dag. Verder zijn wij telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 17:00 op telefoonnummer 075 – 750 3600.